0541 335 39 34
tren
tren
Sosyal Medya Hesaplarımız

Kurumsal

Anasayfa » Kurumsal

Kaplanlar Dizayn

Kaplanlar Dizayn olarak Ankara’da iç dizayn hizmetleri sunmaktan gurur duyuyoruz. Müşterilerimizin hayallerini gerçeğe dönüştürmek için profesyonel bir ekip ve geniş bir ürün yelpazesi ile hizmet vermekteyiz. İster yeni bir ev tasarımı isteyin, ister mevcut evinizi yeniden dekore etmek isteyin, biz size yardımcı olabiliriz.

Farklı tarzlara ve ihtiyaçlara hitap etmek için seramik kaplamalaminant parke ve duvar kağıdı gibi çeşitli seçenekler sunmaktayız. Ayrıca elektrik tesisatduşakabin ve boya gibi detaylı işlerinizi de titizlikle gerçekleştirebiliriz.

Vizyonumuz

Kaplanlar Dizayn, Ankara’da iç dizayn konusunda uzmanlaşmış bir firmadır. Biz, müşterilerimize en iyi hizmeti sunabilmek adına sürekli olarak kendimizi geliştirmekte ve yenilikleri takip etmekteyiz. Müşterilerimizin beklentilerini karşılayabilmek için her zaman kaliteli malzemeler ve uzman işçilik kullanmaktayız.

Ankara İç Dizayn firmaları arasında öncü olan Kaplanlar Dizayn, seramik kaplama, laminant parke, elektrik tesisat, duvar kağıdı, duşakabin, boya, alçı ve kartonpiyer, asma tavan gibi konularda hizmet vermektedir. Müşterilerimizin ev veya işyeri gibi mekanlarını yeniden tasarlayarak onların vizyonuna uygun bir görünüm elde etmelerini sağlamaktayız.

Kaplanlar Dizayn olarak vizyonumuz, müşterilerimizin hayal ettiği mekanları tasarlayarak onlara yaşam alanlarında mutluluk ve huzur sunmaktır. Misyonumuz ise her zaman müşteri memnuniyetini ön planda tutarak kaliteli ve estetik iç mekanlar ortaya çıkarmaktır.

Misyonumuz

Kaplanlar Dizayn, Ankara’da iç dizayn ve dekorasyon hizmetleri sunan bir firmadır. Misyonumuz, müşterilerimize en kaliteli ve profesyonel hizmeti sunmak ve onların hayal ettikleri yaşam alanlarını gerçeğe dönüştürmektir.

Seramik kaplama, laminant parke, elektrik tesisatı, duvar kağıdı, duşakabin, boya, alçı ve kartonpiyer, asma tavan gibi birçok farklı iç dizayn hizmeti sunmaktayız. Her biri alanında uzman ve deneyimli olan ekibimiz, sizin isteklerinizi en iyi şekilde gerçekleştirmek için çalışmaktadır.

Misyonumuz, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak, her proje için özgün ve estetik çözümler üretmek ve iç mekanların fonksiyonel, modern ve kullanışlı olmasını sağlamaktır. Siz hayal edin, Kaplanlar Dizayn olarak biz gerçekleştirelim.

Whatsapp
Müşteri Temsilcisi
Müşteri Temsilcisi
Merhaba!
Size nasıl yardımcı olabiliriz?
1